注册找回密码

罗定E天空

搜索

版块导航

互动罗定
畅谈罗定泷州美食业主天地罗定影像
生活服务
罗定供电罗定农商银行罗定客运总站罗定客都汇
同城信息
二手车二手市场家居装修信息广场求职招聘房屋租售
情感生活
情感方舟缘在E天亲子乐园
兴趣爱好
原创文学摄影天地户外E族
休闲娱乐
聊天茶室社会杂谈E友风采
锦绣新天地

图文大播报

[女士征婚] 唔好放我自己年龄,但我要求男30岁左右,一定係要勤

唔好放我自己年龄,但我要求男30岁左右,一定係要勤劳嘅唔懒散嘅人,长相要过得去,身高希望係172以上,冇使有车有楼啦!希望可以两个人一起奋斗,家庭简单点好点,我比较仲意两三人世界嘅生活!我穷点,但係自己稳食;长相一般般加埋唔爱笑,希望男生幽默点有共同话题倾!我近排上夜班,工作係係助理帮助整理文件嘅,工资4000左右唔高但养活自己冇问题
微信cr120525
条件符合可以倾下,请睇好我要求冇乱加,加佐之后一下子冇问咁多问题得冇?我冇咁多时间一见到消息就复,请文明交流,照片不会一加入黎就发俾你睇!离异或者钟意饮酒或者太年轻就请勿相互晒时间啦 !
坐等_有缘人

新世界家居

坦诚相待

加油,要求简单应该好快成事的。
g_g

楼主的意思是:要一个身高超过170的帅哥,还要是幽默的,我只可以说一句,符合这3点的男人,喜欢他的女人最少有几个以上。。。

g_g 发表于 2019-7-21 10:43
楼主的意思是:要一个身高超过170的帅哥,还要是幽默的,我只可以说一句,符合这3点的男人,喜欢他的女人最 ...

按你咁讲,我唔使提要求啰,係个男人未婚就得喺唔係?

有要求系好事,放心,这年头女仔不愁无人要

哦;未有佬;年龄:30岁1.5行无。

g_g 发表于 2019-7-21 10:43
楼主的意思是:要一个身高超过170的帅哥,还要是幽默的,我只可以说一句,符合这3点的男人,喜欢他的女人最 ...

看颜值的年代,帅哥比有车有楼更抢手!

xiang95 发表于 2019-7-21 10:09
坦诚相待

深入了解……?

g_g

单双 发表于 2019-7-21 12:02
看颜值的年代,帅哥比有车有楼更抢手!

以前是,现在也是,只要高又帅,又幽默,大把女仔喜欢

祝楼主早日遇到寓意郎君

172以下的又没帅的没使找老婆了

快来报名啦,

黄新林 发表于 2019-7-21 12:54
172以下的又没帅的没使找老婆了

係我自己嘅要求,每个人都唔係一样嘅

发表回复

生活在罗定,爱上E天空!